Tevredenheid

– Voor de kerst heb je het IQ onderzoek bij Pietje afgenomen.
Daar kwam een mooi resultaat uit! Ook, of vooral, een resultaat dat wij nodig hadden om de school extra informatie te geven over de capaciteiten van Pietje.
School was blij met een mooi en helder verslag. En hebben ook hun vertrouwen geuit in Pietje, in wat hij kan. Dat alles heeft geleid tot ander werk voor Pietje, eigenlijk direct na de kerstvakantie. Daarnaast ligt er nu een vwo advies. Daar komt bij dat Pietje ook nog eens mooie cito resultaten heeft. Zo valt alles op zijn plek en hopen we dat onze zoon straks een fijne tijd krijgt op een een vo-school die bij hem past (en die heeft hij al gekozen).
Nogmaals dank voor het afnemen van het IQ onderzoek en het mooie en heldere verslag!

– Barbara is bij ons thuis geweest om onze kinderen te testen. Onze jongste is lastig te testen door zijn onderpresteren, maar toch kreeg zij het voor elkaar een prima rapport er van te maken die we mee konden nemen naar zijn school. Ook toen school moeilijk deed konden we rekenen op haar onvoorwaardelijke hulp. Een echte aanrader voor het testen van hoogbegaafde kids. Maar pas wel op, uw kinderen vragen maanden later nog wanneer ze weer met Barbara mogen spelen!

– Onze dochter voelde zich gelijk veilig en op haar gemak! Heel fijn!

– Zeer tevreden, vooral over de manier van omgang met kind en het volledige verslag!

– Ik ben helemaal tevreden. Dat Barbara zoveel maanden na het onderzoek nog steeds weet over wie ze het heeft na maar één keer ontmoeten, vind ik heel erg knap!

– Prettige samenwerking, groot pluspunt is dat het onderzoek thuis plaatsvindt.

– Ik ben erg tevreden over mevrouw van der Waarde. Heeft goed geluisterd naar de onderzoeksvraag en erg goed verwoord in het verslag. Zeer goed bezig met het kind. In een woord Chapeau. Ben zeer tevreden.

– Ik vond het heel fijn dat de test gewoon thuis werd afgenomen.

– Uitstekende interactie met onze dochter. Heldere en duidelijke argumentatie na analyse van haar bevindingen.

– Inhoudelijk prima en competent, uitstekend verlopen onderzoeksdag en zeer inspirerend contact.